Vés al contingut

Web de l'aplec d'espeleòlegs CAF 2017 (Drupal 8)

Imatge
Portada del lloc de l'aplec

Realització de franc pel Comitè Departamental de Catalunya Nord de la Federació Francesa dels Clubs Alpins i de Muntanya del lloc web del 28è aplec dels espeleòlegs del Club Alpí Francès, que tindrà lloc enguany, del 24 al 28 de maig del 2017 a Talteüll.

El lloc, íntegrament responsive (és a dir que s'adapta a les diferents pantalles, del telèfon mòbil al l'ordinador de despatx), dóna una presentació general de l'esdeveniment, presenta les diferents activitats (i en particular les cavitats que podran ésser explorades pels participants), que són geolocalitzades, i posa al davant els partenaris del projecte. Els organitzadors van preferir deportar la inscripció cap al sistema habitualment utilitzat per la federació.

Es tracta del nostre primer projecte en Drupal 8, el que va suposar familiaritzar-se amb un nou cicle de treball, particularment l'exportació i el desplegament de la configuració sencera mitjançant les funcionalitats des d'ara nadives, i ja no amb el mòdul Features, el que té a la vegada avantatges i inconvenients. A banda d'aquest aspecte que va necessitar un temps d'adaptació venint del Drupal 7, la construcció de llocs amb el Drupal 8 és molt agradable, i les millores són notables.