Vés al contingut

Blog

Res Telæ patrocina el Drupalcamp Rennes 2024

Enviat per felip el

Estem encantats de patrocinar el Drupalcamp Roazhon, que tindrà lloc del 28 al 30 de març del 2024.

No ho direm mai prou, una de les grans forces del Drupal és la seua comunitat. Ens alegra molt contribuir de diverses maneres: organització d'esdeveniments, traducció en francès de la guia d'ús de Drupal, o encara traduïnt Drupal en si mateix sobre la plataforma Localize.

Explotar dades de biodiversitat amb PHP i Drupal gràcies a la biblioteca PHP GBIF

Enviat per felip el

El projecte Musa in situ, portat pel CIRAD i Bioversity, recull dades sobre les Musàcies arreu del món, en condicions naturals o que se n'apropen. L'objectiu principal és obtenir una imatge el més precís possible de la diversitat geogràfica de les Musàcies.

Presentació Drupal meetup Montpeller: Zen, SASS i responsive

Enviat per felip el

Ahir vaig presentar a Montpeller el tema de base Zen 5 pel Drupal 7. Primer vam aprofitar l'avinentesa per repassar unes generalitats del motor de renderització del Drupal (funcions de «tema», de process i preprocess, plantilles, etc.), i les eines integrades a aquesta nova versió del Zen, notablement SASS (un preprocessador per un desenvolupement CSS més eficaç) i Compass, en què es basa Zen Grids, un conjunt de macros SASS (o «mixins») que fan més eficient l'ús de la quadrícula.